Jultallrik

Pris 335 kr / person  27 nov – 18 dec

Klassiskt god jultallrik serverad vid bordet

För sjätte året i rad serverar vi vår populära jultallrik. I ett mysigt och julpyntat Regnbågsdalen infinner sig lätt den där julstämningen vi alla längtar efter. Samla din familj, dina vänner eller kom med kärleken i ditt liv för en romantisk liten förjul.

Självklart blir ni serverade vid bordet. Ni börjar med glögg och pepparkaka medan ni väntar på den kalla tallriken. Här får ni bl.a. njuta av Karinas laxtournedo och hennes gudomligt goda sillrätt tillagad enl. hemligt familjerecept.

Efter det hugger ni in på den varma tallriken som stoltserar med alla våra favoriter som Janssons Frestelse, köttbullar och revbenspjäll såväl som alspånsrökt vildsvinsstek m.m.

Avslutar gör ni med kaffe/te och varm saffransfläta .

Vill ni ha en snaps till sillen så möter det inga hinder då vi har fullständiga rättigheter. Vi har också 20 olika sorters öl, allt från ljus lager till mörk ale.

Hos oss kan ni känna er trygga med att vi följer alla coronaregler. Vi bokar endast upp hälften av våra platser och vi har två lokaler som ni kan sitta i, restaurangen eller puben (max 15 personer per lokal) 

OBS! Endast på bokning. Ring 0381 210 04 eller maila på info@regnbagsdalen.se så ordnar vi det precis som ni vill ha det. Vi tar även bokningar utöver våra ord. öppettider om ni är ett större sällskap.

Bor ni på annan ort och har långt hit, så kan ni med fördel boka ett rum i vårt mysiga Guesthouse. Antingen via booking.com eller direkt med oss.

Vi önskar er varmt välkomna! Karina och Gunnel