Dubbelrum

850 SEK / dygn

Ett ljust och trevligt rum för 2-3 personer. Dubbelsängen i rummet går att dela så får man får en 120 cm bred och en 105 cm bred säng. Rummet ligger på ovanvåningen och ni delar kök och badrum med ett rum till.

Hyr ni bägge våra rum så får ni hela lägenheten för er själva. I köket finns kyl/frys, spis, micro och all annan köksutrustning som kan behövas.

Badrummet har badkar med dusch.

Ni har också tillgång till en balkong som ni delar med det andra rummet. På balkongen är rökning tillåten. Rummet är tyvärr inte handikappanpassad. Husdjur är ej tillåtna här.

Fyrbäddsrum

1 200 SEK / dygn

Ett fräscht och rymligt flerbäddsrum. Här finns två stycken våningssängar som vardera har en 120 cm bred undersäng och en 90 cm bred översäng. I undersängarna går det utmärkt att sova två personer och ni får då sex bäddar i detta rum, annars fyra bäddar. Rummet ligger på ovanvåningen och ni delar kök och badrum med ett rum till.

Hyr ni bägge våra rum så får ni hela lägenheten för er själva. I köket finns kyl/frys, spis, micro och all annan köksutrustning som kan behövas.

Badrummet har badkar med dusch.

Ni har också tillgång en balkong som ni delar med andra rummet. På balkongen är rökning tillåten. Rummet är tyvärr inte handikappanpassad. Husdjur är ej tillåtna här.

Facilitetslista

Antal rum:

Två st (se rumsbeskrivning ovan för antal bäddar)

TV:

Lakan/handdukar: 

Smart-TV på bägge rummen

Ingår

Dusch/toalett:

En toalett med badkar delas av två rum. Hyr ni hela lägenheten på övervåningen har ni sjävklart egen toalett/badkar.

Kök:

Två rum har ett fullt utrustat kök att dela på. I köket finns kyl/frys, spis, micro och all annan köksutrustning.

Handikappanpassat:

Nej

Frukost:

Beställes vid incheckning. Pris 75 kr/vuxen och 50 kr/barn under 6 år.

Husdjur:

Ej tillåtet

Övrigt:

Alla våra rum renoverades 2015 och är rökfria. Inga fjädrar eller dun i sängkläder. På varje rum finns TV och tillgång till WiFi. Kaffe/te gratis. En stor, härlig och lättillgänglig trädgård finns att nyttja fritt till avkoppling eller lek. Vi har spel och leksaker att låna för den som önskar.